Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 8 жовтня 2024 р.




Книжкова мандрівка «Піснями оспівана. Легендами овіяна!».

        Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку – вічних пам’яток писемності, а бібліотекарі – вірними зберігачами і популяризаторами духовного надбання поколінь.

Саме в день рідного міста Умань (цьогоріч 5 жовтня) в центральній бібліотеці для дорослих проводиться книжкова мандрівка «Піснями оспівана. Легендами овіяна!». Завдяки експозиції читачі мають унікальну можливість познайомитися з історією розвитку та культури рідного краю.
Умань - невичерпна. Це не просто місто з славною історією і традиціями, а місто з душею, своєю особливою атмосферою, яку відчуває кожен, хто приїжджає - ідеальне місто для творчих людей.
Книгозбірня підготувала добірку книг про незвичайну Умань у творах українських майстрів слова. Неповторний колорит, сформований віками, розстріляний гарматами війни та відроджений з новим обличчям. З цих книг ви дізнаєтесь про чарівне місто, про буденність і романтику, переплетіння людських доль і культур, про людей, які творили історію міста, захоплюючі сюжети та нестандартні Уманські пейзажі та персонажі.
Насолоджуйтесь читанням про славне історичне минуле, героїчні події та знаменитих людей, які творили минуле і сучасне міста, де мешкають уманці та відчувають почуття гордості за свій край, бажання жити і працювати на благо своєї землі.
Розвивайся і процвітай, рідне місто! Даруй насолоду від зустрічей з тобою, плекай свої традиції і зрощуй нові покоління сильних духом українців!











Статистика и объявления
Все реакции:
Оксана Ігнатьєва, Света Волошенюк и ещё 53

Немає коментарів:

Дописати коментар