Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

субота, 28 вересня 2024 р.

 

 Цей дивний світ - бібліотека

     Любов до книги властива нашому народу здавна, а важливість бібліотек для національної освіти, науки та культури є очевидною для держави. Тому в Україні встановлено особливе свято — Всеукраїнський день бібліотек, який ми щороку відзначаємо 30 вересня.

     У цей день вітання з професійним святом приймають бібліотекарі — провідники у світ знань, казок, подорожей, фантастики, наукових відкриттів. Їм відомі секрети класифікації книг, складання бібліографічних довідників та каталогів.

     Сьогодні в нашій бібліотеці проходить День відкритих дверей «Цей дивний світ - бібліотека».

     Тож є відмінний привід прийти сьогодні в нашу книгозбірню і дізнатися, що з новинок з’явилося в фондах. Або сходити в бібліотеку з дитиною та взяти улюблену книгу з вашого дитинства. Ну або просто провести цей вечір за читанням. Адже читати не шкідливо,  шкідливо не читати.

      Радує, як відвідувачів, так і бібліотекарів, інсталяція «Дерево читацьких побажань». Плодами роботи бібліотекарів   стали розміщені на дереві сердечні  вдячні слова вітання і побажання користувачів бібліотеки з нагоди нашого професійного свята.

     Працівники книгозбірні інтригують своїх користувачів досить цікавою виставкою - «Досліджуйте нові світи: читайте!» , яка є оригінальною, нестандартною за своїм зовнішнім виглядом і внутрішнім наповненням.

     Колектив Уманської системи бібліотек щиро вітає всіх наших колег зі святом.

     Щиро бажаємо земних благ, радості і натхнення, вдячності від любителів книги, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів.

     Хай це свято дарує вам чудовий настрій та теплі слова від всіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань, а робота приносить тільки задоволення.




Немає коментарів:

Дописати коментар