Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 1 жовтня 2024 р.

 

 

Знайомтесь: книги про козаків

     Немає ліпшої долі, ніж козацька. І хоч ті часи давно минули, на сторінках книг завжди житимуть славетні гетьмани, мудрі характерники, сміливі запорожці та відчайдушні шукачі пригод, яким воля дорожча від усього. Чому б не приєднатися до них ненадовго?

     А для того, аби усі охочі могли поглибити свої знання козацького періоду історії України для користувачів  нашої бібліотеки був проведений до Дня українського козацтва інформаційний огляд літератури «Знайомтесь: книги про козаків».

     Ми ознайомили наших користувачів з найкращими книгами про козацтво, які є в нашій бібліотеці, підібраними таким чином, щоб надати всебічний огляд їхньої спадщини. Від біографій впливових лідерів до глибоких досліджень їхньої військової доблесті, ці книги пропонують захоплюючі розповіді,  їх найважливіші битви, ретельні дослідження та аналіз, що спонукає до роздумів.

     Після їх прочитання захочеться вирушити в далекі степи творити історію.

     Саме козацькі традиції остаточно сформували український етнос, заклавши у нього зерна свободи, демократії та самозахисту.

     Якби не козаки, то ще не відомо, що було б Україною та з українцями. Точніше - що могло б бути замість України та українців.

     Козацтво, відоме військове товариство з багатою та захоплюючою історією, залишило незгладимий слід у культурному, військовому та політичному ландшафті України і Східної Європи.

     Доєднуйтесь до прихильників козацької слави України та читайте книжки про козаків!








Немає коментарів:

Дописати коментар