Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

пʼятниця, 20 вересня 2024 р.

 Тематична виставка

«Ми хочемо без воєн жити, хай буде мир у всьому світі!»


         Мир, яке коротке, але змістовне слово. Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скрізь воно означає прості й одвічні істини. Воно вміщує в собі яскраве сонце і блакитне небо, радісну працю і теплий хліб, радісний сміх дітей та усміхнені обличчя дорослих. У цю скрутну для України годину миру прагне кожний житель нашої країни.

       До Міжнародного дня миру (21 вересня) в центральній бібліотеці для  дорослих
 підготовлено  тематичну виставку
«Ми хочемо без воєн жити, хай буде мир у всьому світі!».

      Читачам  запропоновані книги та найновіші статті із періодичних видань, що доводять цінність миру через жахіття війни та  розкривають значущість боротьби за нього для людей будь-якої країни .

      Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчуває кожна українська родина.

      Цей день закликає мільйони людей до глобального припинення вогню, відмови від насильства, а також кожного з нас зробити щось заради миру. Нехай всі ми навчимося розуміти і поважати одне одного та жити в злагоді заради збереження миру на всій Землі. Та нехай війна в Україні закінчиться, та буде мирне небо над нашими оселями!




Немає коментарів:

Дописати коментар