Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 13 серпня 2024 р.

 

Нові імена , які ми відкрили

 для себе

     Любителям почитати хороші книги доводиться сьогодні нелегко. Для того, щоб відпочити, поповнити багаж знань і запас позитивних емоцій, важливо зорієнтуватися в достатку сучасних книг, вибрати автора, твори якого допоможуть з задоволенням провести час за читанням.

     Якісна сучасна українська література допомагає осягнути нюанси свого часу. Адже саме письменник, як ніхто інший, має сили та наснагу хоробро дивитися в очі дійсності і не приховувати правду.       Сучасне українське літературне поле достатньо широке. Серед письменників є «живі класики», а й є звичайні графомани, яких варто оминати десятою дорогою. Тому, щоб допомогти розібратися в сучасному літературному світі, читальна зала нашої бібліотеки запрошує всіх бажаючих переглянути калейдоскоп сучасних письменників «Нові імена , які ми відкрили для себе» про  сучасних літературних митців, яких варто знати, читати та слухати, які досягнули небачених успіхів .

     Автори  невпинно шукають ключі до таємниць буття, розкривають  та аналізують пласти історії.

     Це особливі постаті в сучасній літературі, твори  яких заслуговують на прочитання.

     Ці книги змушують людину думати, усвідомлювати себе, усвідомлювати світ, себе в ньому, не в одного українського читача перевернуться уявлення про українську книжку: адже творчість цих письменників вражає силою слова та неймовірною відвертістю та щирістю.

     Ця проза нищівна та правдива, дзеркально відображає сучасне життя, з усіма радощами та негараздами.

     Отже, хто ж вони – ці письменники, боги сучасної літератури?

     Ми вас заінтригували?

     Тоді приходьте в нашу бібліотеку (вул. Шевченка, 17) та на власні очі побачите ці чудові книги.






Немає коментарів:

Дописати коментар