Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 20 серпня 2024 р.

 

Ми любимо СВОю БОгом ДАну Україну

     До 33-ї річниці від Дня Незалежності України в нашій бібліотеці відбулася патріотична година «Ми любимо СВОю БОгом ДАну Україну».

     Зібралися члени Українського міжнародного літературно-мистецького об’єднання «Пектораль» (голова – Анатолій Олександрович Карасевич), щоб почитати свої патріотичні твори про Україну, свій рідний край, про війну та довгоочікувану  Перемогу .

     Відбулася презентація третього випуску альманаху «Пектораль», присвяченого 210-й річниці від дня народження Т.Г. Шевченка. Адже, за словами А.О.Карасевича, Тарас Григорович мріяв про вільну і процвітаючу незалежну  Україну.

     Митці заворожили аудиторію емоційним виконанням своїх творінь, поділившись частинкою своєї душі. Звучали твори про сьогодення потужно, емоційно, відверто, оптимістично, викликаючи у присутніх почуття гордості, поваги та любові до України.

     З відчуттям гордості колектив бібліотеки спостерігав за прийняттям в обєднання «Пектораль» членів народознавчого клубу «Світлиця», що діє при нашій книгозбірні. З чим ми їх щиро вітаємо!

     Гурт «Співаниця» виконав декілька українських народних пісень, завороживши присутніх своїм талантом, енергетикою та віковічним надбанням наших предків.

     Сьогодні, які і багато століть поспіль, Україна виборює своє право на незалежність зброєю, тому це свято має дуже вагоме значення для всіх українців.

     Україна була, є і буде! З Днем Незалежності! Слава Україні!






Немає коментарів:

Дописати коментар