Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділю, 19 лютого 2023 р.

 

МАЙСТЕРНЯ У БІБЛІОТЕЦІ

     19 лютого у нашій Творчій майстерні при бібліотеці був проведений ще один майстер-клас – з створення патріотичного обручу.

     Викладач УДПУ Олена Семенова ознайомила дітей з різновидами українських традиційних вінків, комбінуванням і зборкою обручів у етнічно-патріотичному стилі.

     Напівкільця-обідки знову повернулися на постамент модних трендів.

     Обруч для волосся – універсальна прикраса жіночої головки, яка може враз створити цікавий образ, навіть якщо панночка – володарка скромної зачіски. На майстер-класі створювали обруч із помпонів в національних кольорах: жовто-блакитному.

     Ми всі хочемо дати своїм дітям все саме найкраще. Щоб вони стали успішними -  мають бути активними, розвивати своє уміння мислити, аналізувати інформацію, бути комунікабельними та креативними.

     Діти весь час відкривають для себе щось нове, а наше завдання полягає в тому, щоб розвинути їх вміння та бажання вчитися.

    Здатність творчо мислити, яку ми розвиваємо на кожному майстер-класі,  допоможе вашим дітям бути затребуваними та успішними у майбутньому.

     Відвідавши творчий майстер-клас для дітей у нашій бібліотеці, діти отримали нові знання, ближче познайомилися з мистецтвом, розкрили свій творчий потенціал та приємно провели час і відволіклися від гаджетів. Наші заняття розвивають творчі здібності , навіть мають терапевтичний ефект, знімаючи стрес і позбавляючи тривожних думок.

     Запрошуємо відвідати подальші майстер-класи, що відбудуться в центральній бібліотеці для дорослих 23, 25 та 26 лютого за адресою: вул. Шевченка, 17. Подробиці за тел.: 097 727 44 60.








Немає коментарів:

Дописати коментар