Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

четвер, 23 лютого 2023 р.

 

Новинки періодики 2023 року вже у нашій читальній залі!

     Періодичні видання – видання універсальної тематики й різнобічного читацького спрямування, одне із джерел задоволення інформаційних потреб користувачів, що відображає оперативну інформацію про досягнення в різних сферах діяльності. Тому для бібліотеки велике значення має формування оптимального фонду періодичних видань.

     Традиційно до періодичних видань, що знаходяться у бібліотечних фондах, відносять газети і журнали.

     Найактуальніші новини за найкоротший термін часу завжди найшвидше потрапляють до рук читача зі шпальт періодичних видань. Адже навіть у сучасному світі онлайн-технологій, де інформація розповсюджується у шаленому темпі, більшість інтернет-ресурсів практикують надання платного доступу до наукових видань. Та й читання свіжого номера газети чи журналу не можливо порівняти ні з чим.

     Назви газет і журналів, що виписує наша бібліотека в І півріччі цього року ви можете дізнатись  з інформаційно-рекламної листівки «Періодика 2023».

     Запрошуємо наших читачів погортати новинки періодики у центральній бібліотеці для дорослих (вул. Шевченка, 17)!


Немає коментарів:

Дописати коментар