Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

суботу, 24 вересня 2022 р.

 Дискусійна гойдалка «Книга чи компютер:   за чим майбутнє

     Щоб краще зрозуміти ставлення молоді до читання, виявити їх захоплення, зацікавити та привернути увагу до бібліотеки, працівниками юнацького абонементу Уманської центральної бібліотеки для дорослих була проведена дискусійна гойдалка "Книга чи комп'ютер: за чим майбутнє?" На запитання бібліотекарів: "Що важливіше книга, чи комп'ютер?" та "Чи читаєте ви книги?" юнаки та дівчата нашого міста відповідали по-різному: одні - більше часу проводять, сидячи за комп'ютером, інші - поєднують обидва заняття . Та була й молодь, яка з захопленням ділилась з нами враженнями про прочитані книги. А ми, натомість, запрошували всіх відвідати бібліотеку та рекламували сучасні українські та зарубіжні книги.

   Поспілкувавшись з молоддю міста, ми зрозуміли, що не потрібно обирати між книгою та комп'ютером, бо вони завжди залишатимуться основними джерелами інформації, які не просто мирно співіснують, а й вдало доповнюють одне одного.

   Пропонуємо підбірку найпопулярніших молодіжних книг нашої бібліотеки, які ви можете взяти почитати додому: Дж. Р. Р. Толкін "Володар перснів" (серія книг); Д. Кіз "Квіти для Елджернона", "Доторк","Війни Міллігана", "П'ята Саллі" та ін., Е. Портер " Поліанна", Р. Ріггс "Дім дивних дітей", серію книг С. Кінга, жахи Г. Ф Лавкрафта, серію книг Люсі-Мод Монтгомері "Енн із Зелених дахів" та інші цікаві книги.

   Запрошуємо всіх бажаючих до нашої бібліотеки, щоб знайти свою книгу!




















 

Немає коментарів:

Дописати коментар