Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

четвер, 12 серпня 2021 р.

Сучасна молодь у сучасному світі

     Кожне покоління вносить свою лепту в розвиток міста чи країни. Творячи сьогодення, закладає основу для нової зміни. Бути молодим сьогодні – це і щастя і, водночас, великий тягар та відповідальність, бо саме молодь першою відчуває стрімкий ритм, а також, все нові виклики і вимоги сучасного життя. Проблеми молоді так чи інакше стосуються кожного. А тому саме сьогодні уряди країн світу закликають звернути увагу на актуальні та гострі питання, які постають перед молодими людьми у сучасному світі.

     Сучасна молодь – це люди нового покоління, це діти та юнаки, які відрізняються від людей старшої вікової категорії. Сучасна молодь більше відстоює свою думку і не боїться сказати щось на противагу іншим. Юнаки стали більше цікавитися проблемами світу і різних країн.

      Важливо, щоб молодь розуміла, що здатна впливати на процеси суспільства, будувати такий світ, в якому комфортно жити нині й добре буде в майбутньому.

      Тож, яка вона – сучасна молодь? Дати відповідь Вам допоможе інформина «Сучасна молодь у сучасному світі», створена працівниками нашої бібліотеки. Гарного перегляду!

 



Немає коментарів:

Дописати коментар