Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділю, 15 серпня 2021 р.

Стань же окрасою цілого світу, наша свята Україно!

І де б у світі ти не був

Куди б не занесла Тебе життя рутина

Завжди пишайся і гордись,

Що ти родивсь й живеш на Україні!

     День Незалежності – свято із свят Української держави. Воно величне, як дух сивої і славної давнини, і тепле, і сучасне, як святкування дня народження для кожної людини. Це свято особливе,як унікальні ті події, що відбувалися у 1991 році. Вдумаймося, скільки поколінь українців боролися за незалежність України, віддали за неї своє життя, скільки людей мріяли про цей день, а саме нам випала честь бути сучасниками народження Української держави!

     Треба вірити, що прийде час, коли наше життя наповниться щастям, спокоєм, теплом,хлібом і квітами, сподіванням і радістю, працею і відпочинком – тим, що робить життя людським.

     Щоб кожен з гордістю міг сказати: «Я – громадянин України!». Для цього сьогодні потрібно головне – впевненість  в силах народу і в своїх власних дружня робота і віра в її успіх, у майбутнє України.

     Нема життя без України, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це мати, яку не вибирають як і долю, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі!

     За 30 років незалежності Україна подолала надзвичайно багато викликів. Але ми вистояли, стоїмо й неодмінно переможемо! Про це – наша книжково-документальна виставка «Стань же окрасою цілого світу, наша свята Україно!».








Немає коментарів:

Дописати коментар