Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділя, 28 квітня 2024 р.

 

Життя, як воно є…

     В приємній, домашній та невимушеній атмосфері пройшов вечір поезії в нашій бібліотеці «Життя, як воно є…» з уманською талановитою поетесою Ольгою Сотник.

     Зібралися в читальній залі рідні та близькі люди Ольги Володимирівни та поціновувачі її поезії, щоб не просто послухати вірші відомої поетеси, а й насолодитися тією позитивною енергетикою, яку випромінює пані Ольга та приносить в цей світ більше світла і доброти.

     Вірші Ольги Сотник життєстверджуючі: про любов, сімю, українську мову, рідне місто, перемогу, ненависть і лють до ворогів.

     Вечір проходив у порівнянні поезії на однакову тематику, написану до і під час теперішньої війни. Було дуже помітно , як змінилося сприймання поетесою тих самих речей, але вже після повномасштабного вторгнення росії в Україну: з яким болем, розпачем та гнівом звучать її нові рядки…

     Пані Ольга дуже цінує свою сім’ю: як тепло вона відзивається про своє рідне село, про свій рід, про чоловіка, дітей. На вечорі ми мали можливість побачити, який талановитий її син Володимир, як проникливо вміє читати мамині вірші та грає на гітарі. Невістка Ольги Володимирівни – Діана – дуже гарно заспівала пісню про Україну.

     Ольга Сотник – талановита у всьому, як справжня українка, вона творить поезію, перейняту глибокою національною ідеєю та неповторною таїною жіночого серця. На читача очікують роздуми про сенс буття, про майбутнє, про наснагу, яку дарує краса рідного краю та неповторна українська природа.

     Багато теплих слів було сказано про поетесу її друзями, рідними та близькими.

     Після заходу присутні придбали майже всі книги поетеси, кошти пані Ольга передала у волонтерський штаб «Разом» на потреби ЗСУ.           Нашій Уманській системі бібліотек поетеса подарувала багато своїх збірок, за що ми їй щиро вдячні.












Немає коментарів:

Дописати коментар