Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділю, 31 березня 2024 р.

 

 ВЕЧІР У БІБЛІОТЕЦІ З ДМИТРОМ БЕЗВЕРХНІМ ТА ПРЕЗЕНТАЦІЯ  КНИГИ  «ІМПЕРІЯ ОДНОДЕНОК»

        На початку творчої зустрічі з письменником присутні мали можливість зануритися у світ театрального мистецтва та пережити захоплюючі пригоди разом з героями книги Дмитра Безверхнього «Порядні пані вмирають самітно», завдяки захоплюючому  театральному  перформансу від народного аматорського театру малих форм «Реверанс» міського Будинку культури (режисер - Марина Скибенко ).

     Ми отримали можливість на власні очі пересвідчитись, як детективи можуть оживати, а потім ставати частинкою життя.

     Презентація "Імперії Одноденок" в нашій бібліотеці – це прем’єра, адже ми мали унікальну можливість вперше побачити ці книги, бо їх навіть немає ще в продажу.

     Вечір перетворився на літературне дегустування: автор читав уривки з нового роману і ми мали можливість подорожувати нашим старовинним містом, занурюючись у події,які так талановито та реалістично описав Дмитро Безверхній у своїй книзі.

     "Імперія Одноденок" - третя частина розслідувань дружини відставного поліціанта - Софії Нрієвської.

     Маленька пригода-абищиця зі зниклою каблучкою перетворилася для Софії у небезпечну дуель із нещадним ворогом. Пролити світло на загадкові вбивства й шпигунські ігри допоможе лише повернення в минуле та у власні страшні сни.

     Розповідаючи про сюжет, автор привідкрив завісу таємничості, заінтригувавши аудиторію ще більше.

     Дмитро вже подарував нашій бібліотеці перші дві частини пригод Софії Нрієвської («Порцеляновий погляд» та «Порядні пані вмирають самітно»),  тому на презентації ми придбали і нову, третю історію детективних розслідувань дружини відставного поліціанта. Після обробки ця книга буде у вільному доступі для наших користувачів.

     Запрошуємо шанувальників Дмитра Безверхнього та любителів ретро-детективів до нас у бібліотеку (вул. Шевченка, 17), щоб насолодитися читанням нового роману талановитого письменника та дізнатися чим закінчиться слідство, яке вкотре проводить жінка-детектив.

      Щоб підтримати наше військо, присутні на презентації не тільки купували книги, а й донатили на ЗСУ!

     Читайте українські книги, бо вони того варті!

      Тримаємо культурний фронт!












Немає коментарів:

Дописати коментар