Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

пʼятницю, 22 березня 2024 р.

 

Увага!

 Всім любителям літератури та театру

     ВЕЧІР У БІБЛІОТЕЦІ З ДМИТРОМ БЕЗВЕРХНІМ ТА ПРЕЗЕНТАЦІЯ  КНИГИ  «ІМПЕРІЯ ОДНОДЕНОК»

     На початку творчої зустрічі з письменником на вас чекає захоплюючий театральний перформанс від народного аматорського театру малих форм «Реверанс» міського Будинку культури за мотивами ретро-детективу «Порядні пані вмирають самітно».

     Ви отримаєте унікальну можливість зануритися у світ театрального мистецтва та пережити захоплюючі пригоди разом з героями книги. Режисер – талановита Марина Скибенко.

     Дмитро Беезверхній – сучасний український письменник з Уманщини, автор ретро-детективів «Порцеляновий погляд», «Порядні пані вмирають самітно» та ін.

     На цьому заході ви матимете унікальну можливість поспілкуватися з автором, дізнатися про його творчий шлях та процес написання книг. Він розкриє таємниці своєї творчості, поділиться цікавими фактами та історіями, що лежать за межами сторінок його книг.

     А також письменник презентує свою нову книгу"Імперія Одноденок", що є третьою частиною розслідувань дружини відставного поліціанта - Софії Нрієвської.

     "Імперія Одноденок" занурить вас у атмосферу авантюризму кінця ХІХ століття, закружляє у вальсі, кадрилі чи польці на розкішних балах, зажене глибоко під землю, обпече підступами, заховається дріб'язком у ваших кишенях, сяде темним янголом на розтривожене минуле, аби пролити світло на давні таємниці та шпигунські підступи.

     Не пропустіть цей незабутній вечір у компанії талановитого письменника та захоплюючого театрального перформансу.

     Запрошуємо 30 березня о 16.00 в Уманську  міську центральну бібліотеку для дорослих (вул. Шевченка,17)

     Приходьте та насолоджуйтеся культурним дозвіллям разом з нами!



Немає коментарів:

Дописати коментар