Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділю, 15 жовтня 2023 р.

Вечір у бібліотеці

Учора в бібліотеці для дорослих відбулася презентація книги «Скрижалі війни» Анатолія Карасевича. Автор поезій – відомий науковець, кандидат філософських наук, професор, заслужений працівник освіти.

🇺🇦❤️
Його вірші пронизані глибоким патріотично-філософським змістом, неосяжною любов’ю до рідної української землі, вдячністю воїнам за мужній захист Батьківщини та світлою вірою в Перемогу.
🫂
Усі переживання, вболівання за Україну Анатолій Олександрович спрямував у поезію, яка розчулює, дає надію, заряджає духом патріотизму. Поет неодноразово наголошував, що ключове слово у його новій збірці – філософія. Це саме вона дає нам розуміти зміст усього, що відбувається навколо. Особливо – під час війни.
🎼💐
Музично-патріотичною окрасою літературного вечора стали тріо «Гонта» і виконавець Володимир Батенко з піснями на вірші Анатолія Карасевича. Також на захід завітала поціновувачка творчості поета Вікторія Никитенко, яка продекламувала один з його віршів.
🎁
Презентацію книги також відвідали колеги Анатолія Олександровича, військові, однодумці, громадські та культурні діячі нашого міста.
🌅
Ми неодноразово переконуємося, що мистецтво неабияк підтримує у цей нелегкий час. Саме така патріотична поезія Анатолія Карасевича додає нам, українцям, наснаги і мотивує робити добрі справи заради Перемоги.











Немає коментарів:

Дописати коментар