Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділя, 1 жовтня 2023 р.

 

Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі

     1 жовтня ми вшановуємо захисників і захисниць. Тих, хто боронить нашу державу. Тих, хто дає нам сили. Тих, хто поклав життя на вівтар нашої свободи.

     585 днів національного опору рашистській агресії продемонстрували світу, що українці – народ-військо, який протягом століть здобував перемоги у боротьбі за свободу і незалежність не лише власної держави, а й Європи.

     Нинішній спротив українців ворожій навалі, звитяга, мужність і жертовність, із якою вони боронять рідну землю, лише підтвердили спадкоємність воїнства всіх поколінь.

     Сьогодні тисячі захисників і захисниць України, як колись їхні звитяжні предки, стали до бою і дають гідну відсіч російському агресору.

     Про військові традиції вітчизняних мілітарних формувань, хоробрість, з якою наші герої виборюють право народу бути самим собою та захищають цивілізований світ, вам розкаже панорама гідності «Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі», що експонується в читальній залі нашої бібліотеки (вул. Шевченка, 17)  до Дня захисників і захисниць України.






Немає коментарів:

Дописати коментар