Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

субота, 30 вересня 2023 р.

Мужність і відвага крізь покоління


Учора з нагоди державних свят – Дня захисників і захисниць України, Дня територіальної оборони України та Всеукраїнського дня бібліотек – відбулося відкрите засідання народознавчого клубу «Світлиця», який діє при бібліотеці для дорослих вже більше чотирьох років.

🥰
На святкове засідання завітала міський голова Ірина Плетньова, привітала всіх присутніх та відзначила Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради провідного бібліографа Андрієвську Валентину Олексіївну.


🎁
Також Ірина Григорівна вручила нашій системі бібліотек подарунковий сертифікат на придбання 200 нових книг для дорослих і дітей.


🇺🇦
Серед гостей відкритого засідання були присутні наші сучасні герої – мужні воїни Збройних Сил України.
🎤✨
Учасниці народознавчого клубу «Світлиця» привітали захисників і захисниць, а також бібліотекарів із прийдешніми святами та подарували у своєму виконанні улюблені всіма народні пісні. До музичних вітань долучився вокальний ансамбль «Співаниця» та молоді виконавці – Юлія Коротнян і Богдан Терепенчук.



😋
Наприкінці заходу всі долучилися до смакування українських традиційних страв.



💕
Спасибі щире всім, хто брав участь у відкритому засіданні народознавчого клубу «Світлиця». Зичимо усім здоров’я, щастя, наближаймо своїми добрими справами і здобутками Перемогу
🏆
! Нехай у нас панує достаток, витає козацький дух
💪🏻
, а золоте колосся
🌾
і червона калина схиляються на добро!

Немає коментарів:

Дописати коментар