Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 10 вересня 2024 р.

 

ВЕЧІР У БІБЛІОТЕЦІ

     «Філософія України у творчості Анатолія Карасевича» - така назва творчої зустрічі, що відбулася в нашій бібліотеці, сповненої патріотичним настроєм та сильною енергією українців.

     Анатолій Олександрович поділився з аудиторією своєю різнобічною творчістю, яка плекає у собі глибоку філософію, любов до України, до українського народу, до його історії та ненависть до ворогів.

     Вірші Анатолія Карасевича присвячені Україні, пронизані патріотизмом, вірою в перемогу та краще майбутнє України. Ми  - сильний народ і все зможемо подолати.

     У виконанні артистів Мілеї та Тіраса прозвучали їх авторські пісні, зміцнивши нашу віру та патріотичний дух, зарядили нас енергією та силою пережити ці важкі часи.

     Від виконання чарівними панянками із клубу «Світлиця», що діє при нашій бібліотеці . українських пісень ми отримали естетичну насолоду та позитивні емоції.

     У виконанні Володимира Батенка та Анатолія Чернія прозвучали зворушливі та водночас оптимістичні пісні на слова Анатолія Карасевича «Журавлі» та «Слава Україні!», що не залишили байдужими нашу аудиторію.

     Протягом нашого заходу відбувався збір на авто для воїнів ЗСУ. Адже завдяки їх мужності та героїзму ми мали можливість провести  такий чудовий вечір.

     Дякуємо мистецькому простору Майстерня Митців та УМАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ за допомогу у проведенні  вечора.







Немає коментарів:

Дописати коментар