Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 3 вересня 2024 р.

 

І доля, як зоря

     З ювілеєм зрілості і мудрості, з 85-річчям, вітаємо  високоповажну Валентину Андріївну Козицьку!

     85 років – прекрасний ювілей, який знаменує мудрість, життєвий досвід та цінні знання.

     Життєвий шлях заслуженої журналістки України Валентини Козицької є прикладом людини, що уособлює в собі такі риси як патріотизм, відданість і чесність у служінні своєму народові, для якої найвищим покликанням є готовність відстоювати інтереси жителів нашого міста.  Тому пані Валентина -  взірець для наслідування молодим поколінням уманської громади.

     Роботі в журналістиці Валентина Андріївна  віддала 59 років свого життя, із них 24 — очолювала газету «Уманська зоря». Працювала на посадах коректора, випускової, завідувачки відділу, відповідального секретаря, заступника редактора та головного редактора.

     Жанрова палітра заслуженої журналістки України досить різноманітна: репортажі, інтерв'ю, замальовки, усмішки, фейлетони, статті, оповідання на теми моралі, передмови до збірок поетів Уманщини, дослідження історії краю, розповіді про героїчні і трагічні події, пов'язані з боротьбою українського народу за свою свободу й незалежність.

     До Вашої уваги озвучена виставка «І доля, як зоря», створена працівниками нашої бібліотеки , до ювілею цієї видатної жінки.

https://youtu.be/Y7nkjiGAv1k

Немає коментарів:

Дописати коментар