Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

субота, 31 серпня 2024 р.

 





Знання відкриває стежку у майбутнє

 

     Цьогоріч шкільна спільнота розпочинає свою освітню діяльність з другого вересня. Війна росії проти України перекреслила багато важливих урочистостей і планів для людей, та незважаючи на це, життя триває.  День знань в Україні це особлива подія! Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято здобувачів освіти, вчителів, батьків, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. 

    Книгозбірні міста не стоять осторонь і навчальний рік в бібліотеці відкривають по - особливому.  Так, зокрема,центральна бібліотека для дорослих підготувала експрес-виставку «Знання відкриває стежку у майбутнє». На якій представлені книги, довідники, які допомагають збагатити багаж знань, розширюючи кругозір користувачів різних вікових категорій.

Читачі знайдуть відповіді на питання в цікавому захоплюючому сучасному світі  книг:

-      Хто ми такі

-      Гіперпростір

-      Невідома країна

-      Гадки маємо

-      Прокачай свій мозок

-      Фізика часу

-      Війна лайків

-      Залежний розум

-      Секрети успішної взаємодії в команді

-      Як навчитися говорити

-      Шлях додому

-      Як я була ботом

     Працівники Уманської міської централізованої системи бібліотек вітають всіх зі святом та бажають своїм користувачам міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, віри у майбутнє, перемогу, мир!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар