Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

вівторок, 17 вересня 2024 р.

 

Галерея Зла…

     Чим надихається Зло? Болем, жахом, мороком? А як виглядає його галерея?

     В суботу, 14 вересня, в нашій бібліотеці було ДИНАМІЧНО, ВЕСЕЛО, ЦІКАВО, СУЧАСНО  та ЛІТЕРАТУРНО: відбулася презентація збірки темних, містичних а, місцями, дуже жорстоких оповідань «Галерея Зла».

     Ця книжка – перша збірка молодих авторів творчого об’єднання МОВА (Мистецьке Об’єднання Відчайдушних Авторів), які зібралися разом заради розвитку жанрової української літератури. Всередині – 7 містичних, дуже похмурих та пристрасних оповідань. У які кожен автор вклав дрібку таланту, надзвичайно багато праці та всю душу, щоб читач затріпотів від страху.

     В читальній залі нашої бібліотеки зібралася активна,  допитлива молодь, щоб ознайомитися поближче з авторами, з історією створення збірки та творами, які опубліковані в цій книзі. 

     Голова МОВА Григорій Терещук легко та невимушено відповідав на запитання, що задавала Аліса (злий інтерв’юер) та присутня молодь. Сергій Брізінг – капорг, літератор, організатор літературних конкурсів, відповідальний за креативні девіації та заступниця голови ГО МОВА Ліна Ткачук також ділилися враженнями про створення та видання збірки.

     На презентації відбувся аукціон з продажу одного примірника книги.

     Презентація книги перетворилася на молодіжну тусівку, де кожен зміг брати участь у невимушеній бесіді, цікавлячись різноманітними аспектами створення книги.

     Родзинкою презентації стала присутність відомого молодого письменника – нашого земляка - Дмитра Безверхнього, який побажав творчого успіху молодим талантам.

     Колектив нашої бібліотеки дякує Григорію Терещуку за подаровану книгу нашій книгозбірні. Тепер всі бажаючі зможуть ознайомитися з цікавими оповіданнями з цієї збірки, завітавши в нашу бібліотеку.









Немає коментарів:

Дописати коментар