Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

субота, 22 червня 2024 р.

 💥До Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні працівники абонементу УМЦСБ пропонують до уваги користувачів виставку-реквієм «А слава не згасне, а пам'ять нетлінна!» 


💙💛Щороку 22 червня український народ ушановує світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалася в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Цей день для нас наповнений трагічними спогадами й болем.


💙💛Сьогодні в Україні знову війна. Жертвами російської агресії стають мирні українці, дорослі та діти. Сини та доньки українського народу зі зброєю в руках боронять рідну землю від агресора, захищають територіальну цілісність і незалежність України, нашу свободу, наше життя та майбутнє. 

📚На експозиції виставки представлена література, яка всебічно розкриває історичні події Другої світової війни в Україні та книги, які висвітлюють болючі сторінки «неоголошеної війни» нашого часу.


❤️Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму.

💙💛Пам’ятаємо! Читаємо! Перемагаємо! 




Немає коментарів:

Дописати коментар