Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділю, 21 квітня 2024 р.

 

Зустріч з цікавими книгами

«Хто полюбить книгу,

той далеко піде у своєму розвитку.

Книга рятує душу від здерев’яніння.»

Т.Г. Шевченко

 

    23 квітня, щорічно  відзначається Всесвітній день книги та авторського права.  В усьому світі цього дня купують, дарують, читають книжки.

    Добрі книги не старіють. Їм судилася вічна молодість і оновлення в часі, вони – духовне повітря, без якого не може розвиватися людина. Книжки – це тисячолітній досвід, який робить безсмертним рід людський на землі.

    Книги покликані служити людям, а краса і мудрість, відтворена у друкованих рядках, неодмінно має стати на заваді жорстокості, несправедливості й насиллю, врятувати наш неповторний світ.

    Успіх Всесвітнього дня книги і авторського права залежить, в першу чергу від підтримки з боку всіх зацікавлених сторін - авторів, видавців, педагогів, бібліотекарів, громадських діячів і приватних осіб.

     У Всесвітній день книги і авторського права у нашій бібліотеці організовано книжковий десант «Зустріч з цікавими книгами». Надіємось, що ці книги знайдуть свого вдячного поціновувача, запросивши у мандри тих, хто їх буде читати.

      Щиро вітаємо всіх шанувальників книги, усіх тих, хто шанує й розвиває друковане слово, бажаємо нових відкриттів, реалізації творчих задумів та натхнення! Сподіваємось, що придбана або прочитана у цей день книжка стане її власнику справжнім другом і порадником на довгі літа.








Немає коментарів:

Дописати коментар