Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділю, 12 березня 2023 р.

 

 ВЕЧІР У БІБЛІОТЕЦІ З МАРИНОЮ ПАВЛЕНКО

       Щира і справжня, емоційна і чуйна, позитивна і жіночна – такою  ми мали честь бачити відому українську письменницю і поетесу, художницю Марину Павленко, яка завітала до нас у бібліотеку на творчий вечір. Це була розмова про життя на тлі творчості, про правду, щирість – не фальшивість, пізнавання себе. Кожен її твір – це про війну і про любов.

     «Роби, що можеш. Вмій радіти цьому життю»  - це девіз пані Марини, з яким вона впевнено йде життєвою дорогою. Тому і твори письменниці здебільшого життєстверджуючі та оптимістичні.

     На вечорі авторка розповідала про свої книги, декламувала вірші, зачитувала уривки з прозових творів, відповідала на запитання присутніх.

     Значну увагу пані Марина приділила творчості своїх батьків – Степана та Ольги Павленків, які є також відомими письменниками. З материнською гордістю розповідала про своїх доньок Оксану і Олю, які теж талановиті: багато книг Марини Павленко проілюстровано саме ними.

     Ми щиро вдячні нашій гості за чудовий, теплий творчий вечір, подарований гостям бібліотеки. Бажаємо авторці нових творчих злетів на літературній ниві України.

     Кошти, які були зібрані під час заходу, підуть на потреби ЗСУ.

      Читаємо і перемагаємо!










Немає коментарів:

Дописати коментар