Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділю, 16 жовтня 2022 р.

 Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра

    14 жовтня українці святкують одразу такі свята : перше - свято Покрови Божої Матері, друге – День Українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисників і захисниць України, а також 14 жовтня цього року відзначаємо 80 - річницю заснування Української повстанської армії.
Цього дня в приміщенні Центральної бібліотеки для дорослих відбулося чергове засідання клубу «Світлиця». Тема зібрання: «Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра». На захід були запрошені військовослужбовці ЗСУ. Сьогодні у важкий для всіх час, наші захисники і захисниці боронять Батьківщину від російських окупантів і в їх професійне свято звучали слова вітання та подяки від учасників клубу «Світлиця». Військові отримали в подарунок патріотичні браслети та обереги.
    Члени клубу «Світлиця» до Дня Українського козацтва співали патріотичні пісні, присвячуючи їх мужнім козакам минулих часів та воїнам сьогодення.
    У кожному з нас тече кров наших предків – вільних і незалежних козаків. Саме дух козацтва покоління за поколінням виховує у наших земляків патріотизм, національну свідомість, почуття гордості. Сили, козацької міці, здоров’я та непереможності усім нам!





Немає коментарів:

Дописати коментар