Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 17 серпня 2022 р.

 Правова невідкладна допомога 

“Бібліотека на допомогу переселенцям”

      Уманська центральна бібліотека для дорослих продовжує бути для внутрішньо переміщених осіб своєрідним майданxиком правової допомоги. Для молоді на юнацькому абонементі працює правознавчий клуб “Феміда”, основні завдання якого підвищення правової свідомості та культури молоді. Користувачі дорослого абонементу теж мають змогу отримати відповіді на важливі правові  запитання. Тому  наша бібліотека тісно співпрацює з міським  центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

   Ми запрошуємо фахівців, які надають корисну юридичну інформацію не лише нашим постійним користувачам, а й тим, які є внутрішньо переміщеними особами. Нещодавно до нас завітали головний спеціаліст з ЦБВПД Сіньковська Вікторія Олександрівна та  помічник юриста відділу безоплатної правової допомоги УМЦ з надання БВПД Ковальчук Анна Петрівна. Вони підготували інформаційні буклети,  розповіли про права та обовязки переселенців, проконсультували про порядок отримання одноразової та щомісячної грошової допомоги, про трудові правовідносини, пільги, про реєстрацію місця проживання, отримання адміністративних послуг за спрощеною процедурою, куди звертатись, коли виникають певні проблеми та запитання.

   Тож, шановні наші відвідувачі! Якщо у вас виникають труднощі у вирішенні будь-яких юридично-правових питань, приходьте до нашої бібліотеки, спробуємо вирішити разом.  

   Щиро дякуємо Вікторії Олександрівні та Анні Петрівні за актуальну інформацію та співпрацю!









Немає коментарів:

Дописати коментар