Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

суботу, 12 лютого 2022 р.

  Літературний  хіт-парад «Мудрість книг об’єднує родину»

  Протягом багатьох років книга служить засобом духовного спілкування в родині. Родинні читання були й залишаються невідємною частиною проведення дозвілля разом з близькими та рідними.

   На абонементі Уманської центральної бібліотеки для дорослих представлено літературний  хіт-парад «Мудрість книг обєднує родину». В добірці видання, які будуть цікавими для сімейного читання та обєднують уподобання читачів старшого поколінні з молодим.

   Цікавими  та пізнавальними для наших користувачів є книги: «Українська муза», поетична антологія під редакцією Олекси Коваленка та «Гармонія крізь тугу дисонансів… » І. Дзюба, Л. Костенко, О. Пахльовська  - це книга про письменника в часі – і про час у житті й творчості письменника. Перед читачем розгортається літопис долі Ліни Костенко на фоні долі країни.

   Для любителів книг з психології: «Людина в пошуках справжнього сенсу» В. Франкл, «Мистецтво любові» Е. Фромм, «Прокачай свій мозок» Г. Мур. та ін.

 З сучасної української літератури читачі найбільше запитують  твори В. Лиса, С. Талан, А. Кокотюхи, В. Шкляра,, С. Гнатко,  С. Жадана, Л. Дашвар.

   Хто любить фантастику та жахи, читают  С. Кінга, Дж. Р.Р. Толкіна, Р. Галбрейта, М. Кідрука, Г. Ф. Лавкрафта, особливо його «Поклик Ктулху» та ін. Найцікавіші книги для молоді це –  Ігнатова Н. «Диваки» та «Миттєвості буття», Аудгільд Сульберг А. «Хто проти супер-крутих», прозобукет «Перше побачення», Космовська Б. «Буба»; Ягелло Й. «Кава з кардамоном», «Тирамісу з полуницями» , «Шоколад з Чилі».

Про всі  книги неможливо розповісти, їх потрібно читати, кожна з них знайде свого читача.

Тож приходьте до нашої бібліотеки всією родиною та виберіть книгу до душі !






Немає коментарів:

Дописати коментар