Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

четвер, 24 червня 2021 р.

Конституція – фундамент нашого суверенітету

28 червня щорічно ми відзначаємо одне з найголовніших для українців державних свят - День Конституції. У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України, який став реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави, як повноправної учасниці світового співтовариства. 

Працівники Центральної бібліотеки для дорослих організували виставку – діалог "Конституція – фундамент нашого суверенітету". На ній представлено літературу, що відображає найважливіші історичні моменти конституційного процесу на складному і довгому шляху державотворення України. Виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції (від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України). Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду!



          















Немає коментарів:

Дописати коментар