Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

понеділок, 24 травня 2021 р.

 

Книга Ірен Роздобудько 

"Арсен"

Учасниця обласного конкурсу із популяризації читання «Читання – крок у майбутнє», користувачка Уманської міської бібліотеки для дорослих, юнацького абонементу, учениця 10 класу Уманської спеціалізованої школи I-III ступенів №12 Гладка Діана.

Ірен Роздобудько­ – сучасна українська письменниця, автор надзвичайно цікавих книг. Вона пише  не лише для дорослих, а й для дітей та підлітків. Кожен, хто відкриває для себе світ її творчості, знайомиться з героями творів, проживає з ними їх життя і не може відірватись, бо хочеться читати ще і дізнаватись, що буде далі. ЇЇ книги  вражають своєю щирістю, неповторністю та дивовижними історіями.

Саме такою є книга «Арсен». Це розповідь про 13-річного хлопчика Арсена, його пригоди, мрії, роздуми, нові знайомства та перше кохання. Це повість про дорослішання та життєво важливі переконання головного героя.

«Арсен» – це прекрасна, весела історія, герой якої, відкриваючи родинні таємниці, насправді відкриває себе. Для тих , хто любить творчість  Ірен Роздобудько, це чудова можливість ознайомитись з ще однією гарною книгою. Обов’язково прочитайте книгу Ірен Роздобудько «Арсен»!




   

Немає коментарів:

Дописати коментар