Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

четвер, 10 вересня 2020 р.

 Бібліотека в об’єктиві

Дорогі друзі! З радістю повідомляємо Вам, що нарешті в Центральный бібліотеці для дорослих з'явилася нова послуга Event-локація «Бібліотека в об’єктиві»)) 👍
На Вас чекають креативні, стильні фотозони, де можна зробити круті селфі, тематичні й цікаві фото)) Здивуй своїх знайомих і друзів оригінальними світлинами🧐🤩 Приходь в центральну бібліотеку для дорослих, вулиця Незалежності, 1!!! Лови свій унікальний момент🤓 Тільки сьогодні, в день відкриття послуги, фото можна зробити безкоштовно.
Послуга з'явилася за сприяння ВГО Української бібліотечної асоціації, в рамках проєкту «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги» за підтримки програми House of Europe, що фінансується Європейським Союзом.












1 коментар:

  1. Дуже гарна ідея поступила. Воно і не дивно. Інтелігентні люди завжди придумають щось душевне і цікаве. Я не вмію сильно гарно писати, тому пишу коротко і від душі.

    ВідповістиВидалити