Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

четвер, 20 жовтня 2016 р.


                                      Герої живуть серед нас


         У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів – захисників,  їх безмежна відданість і любов до рідної землі.




         14 жовтня український народ відзначає День захисника України разом із святом Покрови Пресвятої Богородиці, яка з давніх часів була покровителькою українського козацтва . Це - наше історичне свято окроплено кровю та освячене вірою. Нині, коли на сході гинуть люди,слово «захисник» набуло особливого наповнення.






      Сьогодні в кожному домі віддають данину шани й поваги тим, хто в лиху годину війни боронить українську землю. Багато синів нашого міста пішли виконувати свій  обов’язок перед Батьківщиною. Вони мужні, сміливі, хоробрі.




        В центральній бібліотеці відбулася зустріч воїнів АТО з студентами педагогічного коледжу, з метою вшанування мужності та героїзму. Старшина, командир відділення Сакович І. поділився спогадами з присутніми і наголосив, що в умовах нашого грізного сьогодення, обпаленого війною на сході,  відбулося небувале піднесення самосвідомості народу, особливо молоді, якого, мабуть, не спостерігалося з часів Другої світової війни.




         Небувалий героїзм та самовідданість воїнів, які залишили свої домівки, аби захистити цілісність нашої держави, заслуговують на глибоку повагу і вдячність. Проте, не всі повернулись живими. Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю всіх тих, хто віддав своє життя, свій талант, свою працю, щоб процвітала Україна. В ході заходу демонструвались відеоролики, номери художньої самодіяльності.





























                                                        


Немає коментарів:

Дописати коментар