Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

четвер, 24 березня 2016 р.

Книга друг на все життя

В Україні традиційно в останній тиждень березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги.
Книга – справжня скарбниця мудрості. Споконвіку книги вважалися дуже великою цінністю не тільки за зміст, який вони містили, але й саме матеріально. Часто їх оздоблювали дорогоцінним камінням, шкірою та металами.   На їх виготовлення йшло багато часу, праця була тяжкою і виснажливою. Тому вони часто були еквівалентом золота й худоби.
Навіть сьогодні хороша книга – це завжди гарний подарунок. Книги надихають і мотивують на поліпшення себе і досягнення великих результатів. Книги відкривають нові грані сприйняття світу, про які колись ми могли не знати. Читаючи книжки, ми збагачуємо свій внутрішній світ, словниковий запас, тим самим робимо себе набагато цікавішою людиною, як для самого себе, так і для оточуючих. Книги допомагають приймати правильні рішення в багатьох ситуаціях.

Тому працівники Уманської центральної бібліотеки для дорослих з початком тижня дитячої та юнацької книги стали активно популяризувати її в навчально-виховних закладах міста. Було проведено бібліотечний урок «Книга друг на все життя», на якому учні міських шкіл, вихованці будинку дитячої і юнацької творчості, ознайомились із літературними новинками бібліотеки та цікавинками фонду, дізнались багато цікавого про книгу. Бібліотекарям вдалося вияснити читацькі інтереси школярів. Вечір був змістовним та цікавим, а творчі колективи Будинку дитячої та юнацької творчості піснями і запальними танцями подарували гарний настрій і незабутні враження.




Немає коментарів:

Дописати коментар