Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 8 квітня 2015 р.

про субсидії на оплату житлово-комунальних послуг

Державна допомога шукає тебе

7 квітня 2015 у приміщенні Уманської центральної бібліотеки для дорослих пройшла зустріч  із спеціалістами  управління праці та соціального захисту населення, працівниками бібліотеки, читачами.
 Було розглянуто питання:
1.  Новації  в порядку надання житлових субсидій на комунальні послуги;
2. Надання пільг для громадян різних категорій, зокрема інвалідів, чорнобильців, дітей війни, учасників АТО та учасників бойових дій;
3. Про організацію соціальної допомоги особам та сім'ям в складних життєвих обставинах, в тому числі надання соціальних послуг внутрішньо-переміщеним особам.  

    
   Жителі міста задавали фахівцям багато питань, і отримували чіткі та ґрунтовні відповіді від фахівців. Працівники управління праці дали номера телефонів відділів куди можна звертатися по допомогу. 
   Висловлюємо вдячність спеціалістам Уманського управління праці та соціального захисту населення від імені працівників Уманської центральної бібліотеки для дорослих та  читачів  за надану корисну консультацію.




Немає коментарів:

Дописати коментар