Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

понеділок, 30 вересня 2013 р.

Квітуй у пісні й добрих справах, чарівна молодість моя!
Шановні добродії!  Уманська центральна бібліотека бажає Вам доброго святкового дня, з днем юності, краси та любові. Зі святом молоді всіх вас!

Юність – час окрилених мрій і творчого дерзання, роки пошуку, незвіданої дороги, різнобарв’я життя. юність  - це молодість, здоров’я, це віра у завтрашній день.
Мабуть, не випадково, день молоді ми відзначаємо в найтеплішу, найпрекраснішу, сонячну пору року. Адже саме молодість випромінює тепло і любов. Саме молоді спочатку вчитися, потім працювати на благо нашої держави, на благо нас із вами на благо  України.
 

Щорічно, в Україні це свято відзначають в останню неділю червня. Цей день символізує юне начало, запал і невтомну енергетику молодої людини на шляху становлення її, як особистості. Юність і молодість — це прекрасні й пам’ятні етапи в житті кожної людини, крім того, це ще й особливий стан душі. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.
 
 
Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.
Тож, Шановні представники молодого покоління!
Вітаємо Вас з Днем Молоді!
Бути молодим прекрасно, Ви це і самі прекрасно знаєте, але не забувайте, що бути молодим означає ще й бути незалежним, бути неупередженим, бути безстрашним, вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного. Тому з нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло.
Бажаємо залишатися молодими протягом усього свого шляху, адже молодість не залежить від віку - вона живе в душі, тієї, що не перестає літати і будувати плани і виконувати задумане, всупереч усім труднощам! Будьте щасливі і завжди молоді душею!

Немає коментарів:

Дописати коментар