Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

понеділок, 30 вересня 2013 р.

Атлас історії України[Текст].- К.: ДНВП "Картографія" , 2012. - 152с. :іл.
Атлас презентує віхи історії України про доісторичні часи, населення, культуру і економіку.


Усі гетьмани України/ Д.В. Журавльов.- К.: Гетьман,2012.- 508с.
Гетьман. Слово, яке здатне викликати чимало асоціацій практично у кожного українця. Ця книга відкриє перед Вами біографічний матеріал про більш як 70 ватажків українського козацтва, котрі, згідно з джерелами чи історичною традицією носили гетьманський титул чи претендували на нього.
Луняк, Є.  Анна Руська - королева Франції[Текст]/ Євген Луняк.- К.: Книга, 2012.- 208с., іл.
У цій книзі розкривається життєвий шлях і діяльність королеви Анни, дочки великого київського князя Ярослава Мудрого, що правила у Франції в ХІ ст.




Пропонуємо Вашій увазі цікаві дані про видатних зарубіжних діячів, які жили на території України. А також ці книги ознайомлять Вас з історією архітектурно-мистецьких пам'яток, створених ними які збереглися до наших часів і мають велику історичну цінність.



Стецюк, В. Природна та етнокультурна спадщина України[Текст]: Новітні дослідження / Володимир Стецюк, Василь Пазинич, Тетяна Ткаченко.- К.: Вища шк.,2012.- 344с.:іл.,вкл.
В книзі йдеться про те, як мільйони років творилися сучасні краєвиди, як формувався український етнос.
Доля обрала нас [Текст] / Упорядник С. Бабаков.- К.: Прес-Кіт.-2012.-400с.
У книзі зібрані матеріали, які розповідають про досвід миротворчої діяльності Збройних сил України починаючи з 1992 року і до теперішнього часу. Видання розраховано на тих, хто цікавиться миротворчою складовою новітньої історії українського війська.
 
Нові видання сучасної програмної літератури
 
 
З  верховин півстоліття [Текст]: Національній премії України імені Тараса Шевченка - 50/ Борис Олійник, Михайло Наєнко, Ігор Павлюк [та ін.].- К.: Либідь, 2012.- 392с.:іл.
Книга, присвячена піввіковому ювілеєві Національної премії України імені Т. Шевченка, мовою документа і словом відомих фахівців розповідає про твори та авторів - лауреатів Премії. Перед читачем постає непроста історія найпрестижнішої державної мистецької нагороди.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар