Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

понеділок, 30 вересня 2013 р.

Центральна бібліотека для дорослих м. Умань за умовами проекту "Бібліоміст"отримала два комп'ютера, принтер, сканер, та все необхідне для зручної роботи програмне забезпечення. Бібліотека готова приймати користувачів щодня, крім п'ятниці.
Ми та наші відвідувачі вдячні організаторам проекту "Бібліоміст". Новітні технології дадуть нашій бібліотеці можливість йти в ногу з часом, бути актуальною та сучасною в світі інноваційних технологій.
 

СЕРЕДА, 10.10.2012
У першу суботу жовтня ми традиційно згадуємо славну історію нашого міста, його культуру, традиції.
4 жовтня, з нагоди дня міста в центральній бібліотеці для дорослих відбувся літературний вечір. Організаторами дійства стали члени літоб'єднання Уманщини. Вечір вела голова літературного об'єднання, мастер художнього слова, лікар за фахом, поет та прозаїк за покликанням Ніна Степанівна Михайлова. Із цікавими, маловідомими фактами ознайомила присутніх МіноваІрина Олександрівна.
 
Оригінальним та забавним був виступ  маленьких талантів нашого міста.
 
Далі аудиторія поринула в чарівний світ поезії, сповнений різноманіттям почуттів та емоцій. Кожен автор з теплотою читав рядки,сповнені натхнення, добра, любові, патріотизму, поваги до маленького, але такого красивого і затишного міста. Міста, яке з великою радістю та гостинністю приймає туристів різної віри та національності. Міста з трагічною і водночас величною історією. Саме тому не знайшлося серед наших літераторів жодного, хто б не написав кілька рядків про Умань.
Не залишив байдужими присутніх виступ романтичної, талановитої поетеси нашого краю Софії Кримовської. Особливо вразив вірш "Шинкар", який відображає трагічне минуле нашого міста.
А наприкінці вечора звучала музика у виконанні обдарованого поета і композитора Сергія Цюрка.
Приємне товариство, співпраця з молодими талановитими, креативними людьми - це основні пріорітети Уманської ЦСБ для дорослих на чолі з активною, творчою людиною Шиян Людмилою Михайлівною. Яка у своєму виступі відзначила, що було б добре, щоб такі зустрічі стали традиційними в нашій бібліотеці, так, як це було раніше.

Немає коментарів:

Дописати коментар