Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

суботу, 16 березня 2024 р.

 

ВЕЧІР У БІБЛІОТЕЦІ З РУСЛАНОМ ГОРОВИМ

     Ось і відбулась ця довгоочікувана, знакова та яскрава подія у центральній бібліотеці для дорослих – зустріч з всебічно обдарованою людиною, заслуженим журналістом України, відомим письменником та режисером Русланом Горовим.

     Вечір злинув, як одна мить: було жваво та динамічно, гості сміялися та плакали, емоції в залі вирували і лилися через край. Це все завдяки харизмі та завзятості, вмінню цікаво та з гумором говорити про такі важкі та важливі події, що відбуваються у нас в країні – війна, розлука, туга та втрати…

     Як каже сам автор, він все життя пише одну й ту саму книгу, яка про ЖИТТЯ.

     Читаючи уривки зі своїх книг, Руслан Володимирович зумів заворожити слухачів, викликавши у нас щирі емоції та щемливі почуття .

     Всі книги письменника – це перлинки зі скарбу, який автор збирає роками, камінчик до камінчика. Це енциклопедія людського життя, де зібрані досвід і мудрість, щедро присмачені емоціями  та почуттями, подеколи болем і стражданнями, але неодмінно й любов’ю в її різноманітних проявах.

     Також письменник зачитав декілька віршів із книги своєї дружини - поетеси  Людмили Горової, які дуже актуальні та необхідні для нас, читачів.

     З 2014 року Руслан Горовий займається і волонтерською діяльністю: допомагає фронту, ремонтуючи машини військовим, купуючи безпілотними та інші необхідні речі. Гонорари із продажу своїх книг автор перераховує на благодійність, допомагаючи жителям з деокупованих територій.

     Дякуємо автору за подаровані книги нашій бібліотеці, вони поправу займуть почесне місце на полицях нашого фонду.

     Під час заходу присутні мали можливість донатити на ЗСУ, наближаючи нашу перемогу!









Немає коментарів:

Дописати коментар