Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

суботу, 24 лютого 2024 р.

 

Герої, які змінили хід історії

     24 лютого виповнюється 2 роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення росії в Україну, яке принесло війну на всю територію нашої країни. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яка триває вже 10 років.

     Завітавши до нас у бібліотеку, ви зможете ознайомитись з матеріалами вахти пам’яті «Герої, які змінили хід історії», що відображають приклади мужності українського народу,його  стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

     Національна єдність стала основою успішного спротиву. Наступ військ рф вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, масового волонтерського руху.

     Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, національну ідентичність і цінності як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу.

     Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати підступного ворога. російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені.  Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів.

     Ми не знаємо, коли закінчиться війна, але впевнені, що правда за нами!

     Вистояли – переможемо!

     Слава Україні!









Немає коментарів:

Дописати коментар