Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

четвер, 22 червня 2023 р.

 


ВЕЧІР У БІБЛІОТЕЦІ

     В центральній бібліотеці для дорослих (вул. Шевченка, 17) відбулася зустріч з сучасною українською письменницею Людмилою Леонідівною Охріменко. Бібліотекар Юлія Коротнян представила аудиторії пані Людмилу, розповівши деякі факти біографії та творчості письменниці.

     Людмила Леонідівна впродовж всієї зустрічі розповідала про книги, які вона написала останнім часом. Серед них – «Оскар» - про українського розвідника, який утік з донецького полону. Ця книга отримала премію «Коронація слова» як найкращий твір на воєнну тематику 2021 року.

     Збірка творів авторки - «Волонтерські історії» - щемні, чесні, іноді – веселі, іноді – трагічні, філософські історії, які пані Людмила писала про себе та свою сім’ю, адже вона з 2014 року займається волонтерською діяльністю. Ця збірка отримала у нас на Черкащині премію Томенка у номінації «Найкраща коротка проза на соціальну тему».

     «Муха в окропі на окупованій території» - жіночий роман про війну, про кохання, де простими словами написано про складні речі.

     Всі твори Людмили Охріменко написані про героїзм простих українських людей з вірою в нашу Перемогу, які захищають наше життя , жертвуючи своїм. Такий народ не подолати!

     Дякуємо ЗСУ, завдяки яким ми маємо змогу проводити такі цікаві вечори у нашій бібліотеці. Донатимо на потреби українського війська і наближаємо перемогу!



Немає коментарів:

Дописати коментар