Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

 

Два кольори єдиної держави

     З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України запрошуємо всіх до центральної бібліотеки для дорослих переглянути книжкову виставку  «Два кольори єдиної держави».

      На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України 23 серпня в країні відзначається державне свято – День Державного Прапора України.

      Державний Прапор - один з офіційних державних символів суверенітету держави.

      Синьо-жовтий прапор ставав символом боротьби за національні й соціальні права українського народу. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праці, краси та багатства рідної землі.

     Державний Прапор - це символ країни і є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.  Скільки всього він пройшов з нами!

     Сьогодні ж ці два кольори нашого прапора знає увесь світ! Бо він веде наш народ  до ПЕРЕМОГИ Найсильніші Люди Планети ! Люди, які зі своїм стягом в руках життям виборюють СВОБОДУ!

     Ми повертаємо нашого синьо-жовтого туди, звідки виганяємо ворога! І ми робимо все можливе, аби врятувати свою Україну, в якої такий гарний, стильний та з найкращим поєднанням кольорів ПРАПОР!!!

      З Днем Державного прапора України!   

      Читаємо – перемагаємо!




Немає коментарів:

Дописати коментар