Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділя, 5 травня 2024 р.

 

Майстриня декоративного розпису

     Талановита художниця, заслужена майстриня народної творчості України, член Національної спілки народних майстрів України та спілки слов’янських письменників, поетеса, педагог – це все про надзвичайну жінку – Олену Поліщук!

     У її картинах та працях закодовані духовні символи українців, що продовжують традиції настінного розпису Уманщини. Мисткиня не лише створює дивовижну красу навколо себе, а й гармонійно поєднує надбання прадавніх поколінь й індивідуальну творчість.

    Роботи Олени Поліщук широко відомі в Україні та мають прихильників по всьому світу . Ошатні й багатобарвні композиції пані Олени дивують, збентежують, зачаровують; вони торкаються ніжних струн душі, огортають теплими спогадами про дитинство, бабусине тепло, рідну землю.

    Цього тижня абонемент бібліотеки для дорослих підготував виставку-персоналію, яка присвячена уманській мисткині Олені Поліщук, а провідний бібліограф провела інформаційний огляд для читачів.

     Ми пишаємося талановитими земляками і запрошуємо всіх поціновувачів народного мистецтва ознайомитися з творчістю та життєвим шляхом художниці.







Немає коментарів:

Дописати коментар