Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 6 грудня 2023 р.

 

В рідній Україні панувати не дамо нікому!

     6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил — одне з найважливіших свят в умовах війни. Адже одним із основних атрибутів державності, гарантом безпеки та свободи України є її Збройні сили: щодня тисячі бійців ЗСУ захищають нашу країну від російських окупантів на передовій, охороняють її кордони на землі, у воді та в повітрі.

     День Збройних Сил України – свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

     В читальному залі нашої бібліотеки експонується прес-огляд «В рідній Україні панувати не дамо нікому!»

     Адже Українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини. Люди, яким ми завдячуємо життям і можливістю щодня прокидатися на рідній землі. Незламні герої, наша могутність та сила, титани — кожне з цих слів сьогодні про них. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі.

     Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають нашу рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести із собою перемогу!

     Честь і слава Героям, які до останнього подиху залишились вірними Батьківщині, вічна пам'ять загиблим, доземна вдячність тим, хто нині в строю! Кожній родині від усього серця бажаємо обійняти своїх рідних, зустрівши живими. А Перемога буде!

     Впевнені, що спільними зусиллями ми зможемо очистити українську землю від російських окупантів та будувати світле майбутнє.

     Надію українців неможливо здолати, тому що віримо в Збройні сили України. Ви – найкращі!

     Слава ЗСУ! Слава Україні!









Немає коментарів:

Дописати коментар