Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

пʼятниця, 3 листопада 2023 р.

Творча зустріч у бібліотеці

Кожна творча зустріч у бібліотеці – це маленьке літературне свято, під час якого ми захоплюємося улюбленими поетами, письменниками, відкриваємо для себе нові імена, нові жанри.

📙📘📗
Цього разу наша бібліотека приймала у своїх стінах харківського прозаїка, журналіста, члена НСЖУ, члена Національної спілки письменників України, лауреата муніципальних, Всеукраїнських літературних премій та міжнародної – фонду Воляників-Швабінських (США) – Віктора Полянецького!
🥳
Учора він презентував свою книгу новел «Стрічка на моряцькому костюмі», в основі якої – твори про підлітків і для підлітків про недалеке сільське минуле.
❤️🤗
Книга стане справжнім другом для української молоді, адже вона вчить любити життя, цінувати його та бути вдячними. Нашими гостями була молода аудиторія, яка познайомилася із прозаїком, почувши всю історію становлення літературного шляху Віктора Полянецького.
🏡
«Умань знаходиться недалеко від нас – десь півсотні кілометрів, тому маючи мотоцикли, ми часто робили такі приємні прогулянки. Тим паче, що жити до цього прекрасного міста приїхала дівчина, в яку я був по вуха закоханий…» - згадував свої юні миттєвості, проведені в Умані, Віктор Полянецький, який сам родом з Кіровоградщини, але вже котрий рік проживає у Харкові.
🎁
Наприкінці зустрічі студенти отримали книги від автора в подарунок на згадку про цей день у бібліотеці.








Немає коментарів:

Дописати коментар