Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середа, 13 вересня 2023 р.

Шануємо традиції, творимо сьогодення, крокуємо у майбутнє

 📝📚 Ми вкотре переконуємося, що якісна освіта – запорука успішного майбутнього українців. Підготувати висококваліфікованих фахівців здатні заклади освіти, що йдуть в ногу з часом. Таким в нашому місті є Уманський гуманітарно-педагогічний коледж імені Т.Г. Шевченка, який в цьому році відзначає свою ювілейну дату — 115 років з дня заснування.

👩🏻🎓🧑🏼🎓 Коледж сьогодні – це сучасний заклад освіти, відкрита академічна спільнота, високоорганізований творчий колектив працівників та студентів, який живе віковими традиціями, виховує професіоналів своєї справи для служіння Україні в ім’я спільного блага людської гідності. За роки діяльності навчальний заклад підготував більше 40 000 педагогічних працівників. Випускники багатьох поколінь коледжу стали Героями праці, відомими письменниками, діячами культури, академіками, докторами і кандидатами наук, керівниками навчальних закладів, громадськими діячами та високопрофесійними педагогами.

🎉📜 Уманська міська централізована система бібліотек в рамках співпраці вітає колектив Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка з ювілеєм і бажає процвітання, розвитку, нових досягнень! Нехай розкриваються сотні талантів і реалізовуються потенційні можливості всіх студентів! Нехай буде щасливий і задоволений кожен, хто навчається у стінах цього закладу!










Немає коментарів:

Дописати коментар