Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділю, 20 серпня 2023 р.

 

Заключне заняття з арт-терапії

     В нашій бібліотеці відбулося третє заняття з арт-терапії з відомою українською художницею Одаркою Пісною. Учасниці вели відверту розмову, обмінювалися енергією, черпали натхнення від творчості, очищали душу від негативу за допомогою мистецтва.

     Емоційною розрядкою для присутніх став імпровізований виступ членів клубу «Світлиця», що зібралися в нашій бібліотеці відсвяткувати Яблучний Спас. Всі були приємно здивовані та задоволені таким експромтом.

     На занятті з арт-терапії учасниці не тільки збагачувалися духовно, ментально, психологічно, були відверті самі з собою, але і зібрали кошти на благодійність.

     Під час серії занять з арт-терапії було зібрано 7600 гривень, щоб перерахувати на потреби постраждалої жінки від ракетної атаки на наше місто, яка відбулася 8 червня 2023 року. Але кошти ще продовжують надходити. Ми щиро дякуємо мисткині  Одарці Дьома-Пісній за таку потрібну ініціативу та всім, хто приєднався до благородної справи. 






Немає коментарів:

Дописати коментар