Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

середу, 23 серпня 2023 р.

 

Незалежна, вишита колоссям, Україна квітуча моя!

     Щороку 24 серпня ми традиційно відзначаємо головне свято країни - День Незалежності України. У 2023 році - знову в умовах війни, коли Україні вкотре доводиться відстоювати свою свободу та право на життя.

     Українці змушені захищати від агресії територіальну цілісність і суверенітет своєї держави. Це боротьба не лише за людей і територію, а й за право бути собою, самим вирішувати, як жити і яке майбутнє обирати.

     Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностям.

     Сильна та вільна українська держава, активне й відповідальне громадянське суспільство та потужні збройні сили – це те, що гарантує всім українцям гідне майбутнє.

     Про це та ще багато чого ми обговорювали з нашими користувачами в розмові біля виставки «Незалежна, вишита колоссям, Україна квітуча моя!», що зараз експонується в читальному залі бібліотеки. Запрошуємо жителів та гостей нашого міста відвідати нашу бібліотеку (вул. Шевченка, 17) та дізнатись про нелегкий державотворчий шлях нашої держави.




Немає коментарів:

Дописати коментар