Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

четвер, 30 березня 2023 р.

 

Круглий стіл

     29 березня в читальному залі бібліотеки для дорослих відбувся круглий стіл «Автоматизація бібліотечної інформаційної системи. Впровадження електронного каталогу в Уманській ЦБС». Ми запросили наших колег із відділів комплектування фонду, наукової обробки документів та організації каталогів і з інформаційно-бібліографічного відділу бібліотек УНУС та УДПУ , щоб вони поділилися власним досвідом щодо впровадження, організації та ведення електронних каталогів в їх бібліотеках.

     Директор бібліотеки УНУС Тетяна Кравченко та завідувач відділу комплектування та наукової обробки документів бібліотеки УДПУ Валентина Устименко розповіли присутнім про переваги ЕК над традиційними паперовими каталогами, про те, як та коли в їх бібліотеках створювався ЕК, який обсяг ЕК на теперішній час, хто займається поповненням та обслуговуванням ЕК, як здійснюється пошук документів в ЕК. І ще багато іншої інформації ми отримали із змістовних, професійних виступів наших колег, що супроводжувалися мультимедійними презентаціями.

     Ми дуже вдячні колегам, що вони відгукнулись на наше запрошення та долучилися до засідання. Ми, в майбутньому, також плануємо впроваджувати ЕК в своїх бібліотеках, тому почута інформація була для нас дуже вагома та корисна.









Немає коментарів:

Дописати коментар