Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

пʼятницю, 24 лютого 2023 р.

 

Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе

     24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

     За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

     Наступ військ рф вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних Сил України, Національної гвардії України та масового волонтерського руху.

     Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію.  За рік великої війни Збройні Сили України захистили Київ, вигнали окупантів з півночі України, провели успішні Харківську та Херсонську наступальні операції.

     Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі.

     Від 2014 року Україна бореться за суверенітет і соборність. російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність.

     З вірою в Перемогу в читальній залі нашої бібліотеки організовано виставку-хроніку «Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе».

     Вистояли – переможемо!

     Тримаймо культурний фронт!










 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар