Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

неділю, 12 лютого 2023 р.

 

ВЕЧІР У БІБЛІОТЕЦІ

     11 лютого в нашій бібліотеці відбувся благодійний концерт Mr. Mono Band.

     Це унікальний музикант, який заряджає своїм драйвом і позитивом усіх довкола! Кожен його виступ - це зустріч з добром!

     Раніше Олег Універсал (це справжнє імя артиста) успішно гастролював не тільки у нас в Україні а й за кордоном, зокрема в росії.

     Події, які відбулися і відбуваються в країні, сильно вплинули на творчість музиканта. У 2014 році він відмовився від успішних російських гастролей і переклав всі свої пісні на українську мову та почав виступати й писати нові пісні для військових, їздити з концертами на Донбас та організовувати патріотичні фестивалі у рідній Умані.

     Гості мали змогу побачити Олега Універсала в трьох іпостасях: на початку концерту музикант зіграв роль конферансьє потім невідомого співака «на розігріві» і, нарешті, самого себе – унікального музиканта, співака та композитора –Mr. Mono Band.

     Прикольні, веселі, рок-н-рольні пісні чудово звучали на концерті  українською мовою. Олег навіть зробив переклади українською відомих пісень Елвіса Преслі та Френка Сінатри.

     Олег Універсал є Дипломантом Книги Рекордів України як людина-оркестр, яка зіграла на 10 музичних інструментах одночасно, замінивши повноцінний рок-гурт з чотирьох осіб, в чому глядачі мали змогу переконатися на благодійному концерті.

     Дійство, що відбувалося на сцені під час його концерту, не можна назвати тільки музичним. Це суміш музики, театру і стьобно-іронічних текстів . Потужна подача, шалена енергетика та веселий український рок-н-рольний колорит наповнював простір та надихав співати і відчути справжню свободу!

    А дотепні коментарі, харизматичного ХІПАНА додавали нам  відчуття легкості та усмішку!

     Одним словом, Mr.Mono Band - це потрібно бачити!

     В цей важкий час нам надзвичайно необхідна арт-терапія, яку музикант запропонував своїм виступом, за що ми йому дуже вдячні!

     Усі кошти, зібрані на заході, будуть передані на потреби ЗСУ.












Немає коментарів:

Дописати коментар