Черкаська обл. м. Умань вул. Незалежності 1 тел. 04744 5-27-49 E-mail: centrallibrary19@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022528305437

суботу, 5 лютого 2022 р.

 

 Правовий калейдоскоп «Мої права – моя фортеця»

    Наші права можуть бути найкраще реалізовані в суспільстві тоді, коли ми проінформовані про них і знаємо, як ними користуватися. Тому освіта у сфері прав людини має надзвичайно важливе значення для ефективного виконання встановлених стандартів.

    В рамках правознавчого клубу “Феміда”, що діє на абонементі Центральної бібліотеки для дорослих, відбувся правовий калейдоскоп “Мої права - моя фортеця”.

  На захід була запрошена головний спеціаліст Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової  допомоги Сіньковська Вікторія Олександрівна, яка ознайомила  молодь з їх правами та обов’язками, розповіла  про відповідальність неповнолітніх у разі порушення прав інших людей, навчила, як приймати правильні рішення у складних життєвих ситуаціях. Всі учасники заходу отримали буклети ”Твої права - твій надійний захист”, які підготувала пані Вікторія.

   Дякуємо Вікторії Олександрівні за корисну та пізнавальну інформацію!







Немає коментарів:

Дописати коментар